ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί αθλούμενοι:


Από αυτη την κατηγορία θα ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις που βγαίνουν κάθε φορά για αναβολές μαθημάτων λόγω καιρού και για τις αναπληρώσεις τους.


Κάθε φορά που ο καιρός είναι βροχερός, θα εκδίδεται ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνεστε για τα τμήματα των οποίων οι προπονήσεις αναβάλλονται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ:

Η Αχαρναί Tennis Academy προσπαθώντας να βοηθήσει τους αθλούμενους να αναπληρώσουν τις ώρες προπονήσεων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας ανακοινώνει το παρακάτω σύστημα:

Κάθε φορά που θα έχουν προκύψει αναβληθείσες ώρες προπονήσεων θα ανακοινώνεται τις Παρασκευές το μεσημέρι το πρόγραμμα αναπληρώσεων για το Σαββατοκύριακο που έπεται.

Όλοι οι αθλούμενοι, ενήλικες και παιδιά, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δηλώνουν οτι θέλουν να κάνουν αναπλήρωση που θα είναι Σάββατο μεσημεροαπόγευμα ή Κυριακή πρωί.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τονίζουμε δε ότι οι αναπληρώσεις γίνονται ΜΟΝΟ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που θα ανακοινωθεί και δεν μεταφέρονται σε επόμενο!


Η ομάδα της Αχαρναί Tennis Academy θα αναλάβει να εντάξει τους ενδιαφερόμενους στο κατάλληλο τμήμα προπόνησης και κάθε Παρασκευή ΜΕΣΗΜΕΡΙ θα ανακοινώνεται ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ το πρόγραμμα.